Buurtweb Wijdschild.nl Gorinchem

Van de site van de Gemeente Gorinchem

Centrale speelplek in Wijdschild

In Wijdschild is in 2020 gestart met de voorbereidingen voor het creëren van een centrale speelplek. Er is hiervoor een ontwerp gemaakt. Momenteel leven er onder wijkbewoners zorgen over deze plannen. Aangezien het plan voor onduidelijkheid zorgt en elkaar ontmoeten lastig is tijdens deze coronaperiode, stellen we het plan voor een centrale speelplek in de wijk voorlopig uit.

We willen samen met wijkbewoners op basis van dezelfde en juiste informatie keuzes kunnen maken. Daarom wachten we voorlopig met het maken van verdere plannen. De aanpassingen en vernieuwingen van de kleinere bestaande speelplekken gaan wel door. 

Informatiebijeenkomst

Om ervoor te zorgen dat wijkbewoners op de hoogte zijn van de juiste informatie, houdt de gemeente Gorinchem woensdag 3 februari van 19.30 tot 20.30 uur een online informatiebijeenkomst. Tijdens deze online bijeenkomst vertellen we wat we tot nu toe met wijkbewoners hebben gedaan, waarom we het centrale speelplekplan nu tijdelijk stoppen en wat mogelijke stappen in de toekomst zijn. 

Aanmelden

Wilt u de informatiebijeenkomst bijwonen? Meld u dan vóór dinsdag 2 februari 2021 aan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt dan woensdag 3 februari per e-mail de inloggegevens voor de bijeenkomst.

Bewonersbrieven

Onder deze link kunt u zien welke bewonersbrieven over dit onderwerp zijn verstuurd.